Életmód

Nagy címlettel akart fizetni, beszólt a buszsofőr az anyának

Annyi volt a kisgyerekes anya „bűne", hogy nem volt nála kisebb címletű pénz.

A 27 éves brit Zoe Hopkins 6 éves kisfiával indult iskolába az essexi Canvey Islandről. Buszra szálltak, ahol a nő az 5,50 angol fontba kerülő jegyeket 20 fontos papírpénzzel akarta kifizetni a sofőrnél, mert nem volt nála kisebb címlet.

A buszvezető erre ráförmedt: „ba**** meg, ebből nem tudok visszaadni!” A nő bocsánatot kért, amiért csak ez a nagy címletű pénz van nála. Közben három utas is felajánlotta, hogy segít kifizetni a jegyet kisebb címlettel, de a sofőr rájuk szólt, hogy üljenek vissza a helyükre. Majd vonakodva, de végül visszaadott a húszasból.

(Thinkstock)

A végállomáson, miután mindenki leszállt a buszról, a vita újra fellángolt a buszsofőr és az anya között. A férfi ordítozott a nővel, megfenyegette, hogy többé nem engedi fel a buszra, és megpróbálta ráhívni a rendőrséget, arra hivatkozva, hogy nem hajlandó leszállni a buszról. A kisfiú nagyon megijedt, amiért így beszélnek az édesanyjával, és sírva könyörgött a buszsofőrnek, hogy ne hívja a rendőrséget. A rendőrök végül ki sem jöttek, de a gyerek egész nap attól rettegett, hogy le fogják tartóztatni az anyukáját.

A nő és kisfia a történtek óta félnek buszra szállni, attól tartva, hogy újra találkoznak a sofőrrel.

Zoe panaszt tett a busztársaságnál, de egyelőre még nem kértek elnézést.

A busztársaság szóvivője a sajtónak úgy nyilatkozott: buszvezetőik magas színvonalon képzettek, hogy mindig a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsák az utasoknak, és nagyon csalódottak lesznek, ha kiderül, hogy a szóban forgó sofőr nem teljesítette az elvárt szintet, illetve intézkedéseket tesznek annak érdekében, hogy helyrehozzák a szituációt.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top