Életmód

Vagyonokat keres a nő, aki lábfetisisztáknak adja el a használt cipőit és zoknijait

A 33 éves nő olyan piaci résre tapintott rá, ami milliókat hozott a konyhájára.

Minden azzal kezdődött, hogy az ingatlanértékesítő Roxy Skyes lábát egyszer megdicsérte egy kollégája. A 33 éves nő ezután nem sokkal úgy döntött, az egész Instagram-oldalát a lábainak szenteli – őt is meglepte, hogy ezrek követték be.

Hihetetlen, de már ennyivel elkezdett pénzt keresni, hiszen az oldalai elég nagy látogatottságot produkáltak ahhoz, hogy felfigyeljenek rá a hirdetők. Ám Roxy igazi vállalkozó, aki tudta, van még a lábaiban potenciál!

Látva, hogy mennyien rajonganak a lábaiért, elkezdte árusítani viselt zoknijait és cipőit – előbbieket 20, utóbbiakat 200 fontért, azaz 7 illetve 70 ezer forintért. A biznisz pedig beindult: egy jobb héten Roxy 8000 fontot (2,9 millió forint) kaszál csak azzal, hogy megválik régi lábbelijeitől, amiért kapkodnak a lábfetisiszták.

A nő azt mondja, eddig egy kapcsolatában sem adódott probléma a foglalkozásából, sőt ma már tanácsokat is osztogat olyanoknak, akik hasonló módon a fetisisztákból szeretnének meggazdagodni.

thesun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top