Életmód

Unokatestvére kezét használta eljegyzési fotójához a menyasszony

Nem csoda, hogy a netezők nem az eredeti képet osztják, hanem azt, ami elárulta, hogyan készült a tökéletesnek látszó kép.

Noha a szerelmesek által megosztott „tökéletes” eljegyzési képen ez nem látszik, a menyasszony bizony kézdublőrt használt a fotóhoz: az unokatestvérét. Erre azért volt szükség, mert a menyasszony úgy érezte, manikűrje nem elég jó ahhoz, hogy ország-világnak megmutassa, ellentétben unokatestvéréével.

Az eljegyzési fotó különleges történetére egyébként úgy derült fény, hogy az unokatestvér, Jenna megosztotta Twitter-oldalán az eredeti fotót és azt is, hogyan készült el. A második képen jól látszik, hogy a pár eljegyzési képéhez Jenna kezét fotózzák, aki négykézláb térdel, hogy ne látszódjon a fotón.

Nem csoda, hogy a képet a közzététel óta vírusszerűen osztják: november 3-a óta több mint 114 ezer megosztást és közel félmillió lájkot kapott. A hozzászólók egyébként vegyesen fogadták az eljegyzési fotót: van, aki Jenna lélekjelenlétét és persze tökéletes manikűrjét dicséri, de olyan is akadt, aki a menyasszonyt szapulta a képmutatása miatt.

Neked mi a véleményed a fotóról? Írd meg kommentben!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top