nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Negyedik stádiumú mellrákkal teljesíti az El Caminót, hogy segítsen sorstársain

Negyedik stádiumú mellrákkal teljesíti az El Caminót, hogy segítsen sorstársain

Leslie Ferris Yerger nem magáért zarándokol, hanem azokért, akik számára még van remény.
Mórocz Ibolya
f Ajánlom

Több mint 500 kilométert gyalogolt szeptember közepe óta az El Camino legnépszerűbb szakaszán, a Francia úton egy negyedik stádiumú lobuláris karcinómában szenvedő amerikai nő, aki a mellrákkutatás elősegítéséért vágott bele körülbelül 800 kilométeres, adománygyűjtéssel egybekötött zarándoklatába.

„Nehezebb, mint gondoltam, de meg tudom csinálni – írta e-mailben a Daily Heraldnak az illinois-i Hawthorn Woodsban élő Leslie Ferris Yerger. – Egészen megdöbbentő, mennyiféle emberrel találkozom, fiatalokkal és idősekkel egyaránt, akik azért jönnek ide a világ minden tájáról, hogy végigjárják a zarándokutat. Fantasztikus élmény megismerni őket, és megtudni, miért gyalogolnak. Az adakozók nagylelkűsége pedig megindító. Rengeteg adományt kapok vadidegenektől.”

Yerger abban a tudatban teljesíti az El Caminót és gyűjti a pénzt, hogy rajta az adományok már nem segítenek, az utat kizárólag azért vállalta, hogy a sorstársai sikerrel vehessék fel a harcot a mellrákkal – ahogy egy korábbi nyilatkozatában ő maga fogalmazott: „Nekem már késő, de másoknak még nem.” Ha kíváncsi vagy, hol tart a zarándoklat és az adománygyűjtés, keresd fel a honlapját, ahol te is adakozhatsz, vagy kövesd az Instagramon és a Twitteren.

Kiemelt kép: Leslie Ferris Yerger / instagram.com/walkthewaywithher

Játssz velünk egy kényeztető holt-tengeri ajándékcsomagért!
Azok között, akik helyesen válaszolnak kérdéseinkre, egy különleges kényeztető-bőrápoló csomagot sorsolunk ki!
NYERNI AKAROK!

Megosztás Facebookon