Életmód

Előfordult már veled, hogy csúnyának érezted magad a tükörbe nézve? Ez a bejegyzés neked szól!

A megható posztot Alex eredetileg a barátnőjének írta, méghozzá az évfordulójukra.

Ha Alex Durog privát meglepetésnek szánta az őszinte és megható posztot, nos, annál nagyobb hibát, mint hogy ezt a nyilvános Twitter-oldalán is megosztja, el se követhetett volna. Az üzenetet ugyanis nem csak a barátnője olvashatta így el, de lassan már az egész világ. Vírusszerűen terjedni kezdett ugyanis.

Ez utóbbi nem véletlen. Alex ugyanis minden olyan emberbe erőt és önbizalmat csöpögtet a soraival, aki valaha érezte már magát rosszul/csúnyának, miután a tükörbe nézett. Íme a posztsorozat, amit egyszer mindenkinek érdemes elolvasnia.

szépség vallomás megható szerelem

Kép forrása: Twitter / Alex Durog

Csúnyának nevezed magad, mert mindössze néhány pillanatra magadra néztél egy tükörben…
De még sosem láttad magad akkor, mikor felderült az arcod a kedvenc éttermed, egy kisbaba vagy épp a kedvenc fagyid látványától. Nem látod azt sem, hogyan mosolyogsz, mikor nagy sokára végre sikerül megértenem, amit egy ideje már magyarázol, vagy amikor teljesen belemerülsz azokba a dolgokba, amit annyira imádsz csinálni.

Azt mondod magadnak, csúnya vagy, pedig még sosem láttad magad, miközben a kedvenc dolgaidról mesélsz hatalmas átéléssel: a csillagos égboltról, a csillagképekről vagy épp az univerzumról. Úgy hiszem, mi, emberek azért nevezzük magunkat olyan nagyon könnyen csúnyának, mert sosem látjuk magunkat a legapróbb, jelentéktelennek tűnő pillanatainkban, amik sokszor a legcsodálatosabbak is egyben.

A társadalom azt tanította nekünk, hogy a szépséget illetően vannak szabályok, pedig nincsenek. Mindig emlékezz arra, hogy úgy vagy gyönyörű, ahogy vagy!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top