Életmód

Kitiltatta túlsúlyos tanítványát a gyorséttermekből a személyi edző

Körbeplakátolta képével a büféket, hogy véletlenül se csábulhasson el.

Radikális módszerhez folyamodott egy személyi edző, aki mindenáron el akarja érni, hogy a tanítványa lefogyjon: Mike Hind körbeplakátolta az összes környékbeli gyorséttermet, hogy véletlenül se szolgálják ki a súlyos szívproblémákkal küzdő, rendkívüli módon elhízott Darren „Dibsy” McClintockot.

Mentsük meg Dibsyt! Annyira túlsúlyos, hogy veszélyben az élete. Ne szolgáld ki ezt az embert

– olvasható a szórólapokon.

null

null

Hind természetesen tanítványa beleegyezésével terjeszti a plakátokat. A 27 éves „Dibsy” hosszú évek óta a lehető legegészségtelenebb életmódot folytatta, a közelmúltban azonban szívproblémák miatt kórházba került. Az orvosok közölték vele, hogy vagy változtat az életmódján, vagy hamarosan meg fog halni. Dibsy megemberelte magát, és eldöntötte, hogy a következő évben le fog fogyni.

Bár a pontos súlyát nem árulta el a sajtónak, annyit elmondott, hogy jelenleg két ülést kell foglalnia a repülőgépeken, és az összes ruháját külön kell megrendelnie. Kétségtelenül hosszú út áll még előtte – de az első lépést már megtette!

Thinkstock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top