nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Édesapja szeme láttára gázolták halálra a 19 hónapos kisfiút Kisberényben

Édesapja szeme láttára gázolták halálra a 19 hónapos kisfiút Kisberényben

A gyerek a helyszínen meghalt. A borzalmas balesetet egy biztonsági kamera is felvette.
NLCafé
f Ajánlom

Édesapja szeme láttára gázolt halálra egy autó egy 19 hónapos kisfiút Kisberényben – írja a HVG.hu. A baleset csütörtökön történt, a gyerek olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A mentősök hiába küzdöttek érte, már nem tudták megmenteni az életét.

A balesetet egy biztonsági kamera is rögzítette. A felvételeken látszik, hogy a postásautó megáll a ház előtt, a gyerek apja pedig odamegy a sofőrhöz, valószínűleg azért, hogy átvegyen egy levelet. Közben a kisfiú is kiszalad a kapun, de sem az apja, sem a sofőr nem látja, amikor az autó elé ér. Ekkor az autó elindul, és elüti a kisfiút.

A gyerek apja sírva nyilatkozott az RTL Klub Híradójának, mint mondta, még mindig sokkos állapotban van. Nem hibáztatja a sofőrt, de azért hozzáteszi: ha kiszállt volna az autóból és a postaládához viszi a levelet, mindez talán nem történik meg. A Posta közleményt adott ki, amelyben azt írták, megrendüléssel és sajnálattal fogadták a hírt, és felajánlották segítségüket a családnak.

A szakértő válaszol! A nők többsége már találkozott intim és bőrgombás problémákkal, de sokan nincsenek tisztában a tünetekkel és a lehetséges gyógymódokkal. Legyen képben és tegye fel kérdéseit szakértőnknek!


Kérdeznék!

Megosztás Facebookon