Életmód

Horror: az óriásgép kis híján belerepült egy felhőkarcolóba

A hatalmas Boeing C-17-es alig néhány méterre húzott el egy ausztráliai irodaház mellett. Videó.

Veszedelmes trükköt mutatott be egy Boeing C-17-es repülőgép az ausztráliai Brisbane toronyházakkal telezsúfolt belvárosában – tudósít a ladbible.com. Az óriásgép alig néhány méterre repült el egy felhőkarcoló mellett, az egyik szemtanú azt mondta, olyan rémület töltötte el, mintha egy újabb 9/11-et látott volna.

Fotó: Instagram

„Ki szeretné, hogy amikor kinéz az ablakon, ezt lássa? »Gyere hozzánk dolgozni – mondták, amikor felvettek. – Élvezd a páratlan kilátást a harmincadik emeletről!« Erre tessék!” – mondta a férfi a portálnak nyilatkozva.

A Boeing mutatványáról videó is készült. Mint kiderült, az Ausztrál Királyi Légierő (RAAF) gépe a Riverfire légiparádéra gyakorolt. A trükk alaposan megosztotta a közvéleményt, sokan meggondolatlannak és veszélyesnek tartották a bemutatót. „Elég lett volna egy apró hiba, és az épületek a bennük lévő emberekkel együtt porrá égnek” – írta egy brisbane-i lakos a közösségi médiában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top