Életmód

Zsúfolt bevásárlóközpontban szült a nő, nem is tudta, hogy terhes

Épp a glasgow-i bevásárlóközpont harmadik emeletén vásárolt, amikor élete meglepetése érte.

A brit nő, akinek a nevét saját kérésére nem hozták nyilvánosságra, a hétvégén épp a John Lewis üzletben vásárolt, egy zsúfolt glasgow-i bevásárlóközpont harmadik emeletén, amikor erős alhasi fájdalmak miatt mentőt kellett hívni hozzá. Derült égből villámcsapásként érte őt a hír, hogy hamarosan szülni fog.

Az értesülés annál is inkább megrázta a fiatal nőt, mert állítása szerint fogalma sem volt arról, hogy várandós. A mentősök végül a bevásárlóközpontban segítették világra a gyermekét; egy egészséges kislányt, akit közvetlenül a születése után édesanyjával együtt a legközelebbi kórházba szállítottak – írja a Daily Recordra hivatkozva a Mirror.

A brit lap emlékeztetett, hogya héten nem ez volt az első olyan eset, mikor egy várandós nőt meglepett a saját állapota. Néhány nappal ezelőtt a 18 éves Milaois Murphy került hasonló helyzetbe: ő vakbélgyulladásnak hitte a hasi fájdalmait, végül a legnagyobb meglepetésére egészséges kislányt hozott a világra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top