Életmód

Vajúdó anyán segítettek a szolnoki rendőrök

Rendőrök segítségével jutott el a kórházba az a szolnoki kismama, akinél a tervezettnél korábban indult be a szülés. A járőrök szinte a szülőszobáig kísérték a vajúdó édesanyát.

A szolnoki rendőrök gyors helyzetfelismerésének köszönhető, hogy időben kórházba került egy szolnoki kismama, akinél a tervezettnél korábban indult be a szülés.

A rendőrségi tájékoztató szerint a megyeszékhely egyik utcájában járőröző rendőröktől egy nő kért segítséget 2018. szeptember 27-én este tíz óra körül, mert várandós testvérénél megindult a szülés és haladéktalanul orvosi segítségre volt szüksége. A nő elmondta, hogy testvére csak október elejére volt kiírva.

Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László

A rendőrök hamar felmérték a helyzetet és úgy döntöttek, rendőri felvezetést biztosítanak a vajúdó asszonynak. Az ügyeletes tiszt az érkező kismamáról értesítette a szolnoki Hetényi Géza Kórházat is, akik a megfelelő épülethez irányították a felvezetéssel érkező anyát, továbbá előkészítették a szülészetet az eseményre.

A kismama így időben megérkezett a kórházba, ahol világra hozta egészséges gyermekét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top