Életmód

A saját esküvőjét is otthagyta a hős tűzoltó, amikor hívták a bajtársai

„Nagyon büszke voltam rá” – nyilatkozta a menyasszony.

A saját esküvőjét is otthagyta egy hős önkéntes tűzoltó, amikor kigyulladt egy helyi családi ház. A minnesotai, 39 éves Jeremy Bourasa 3 óra múlva tért vissza a lagziba, éppen időben ahhoz, hogy eltáncolja az első táncot a menyasszonyával. A násznép óriási tapssal fogadta őt, a menyasszony pedig a büszkeségtől elsírta magát – írja a Fox News.

A riasztás akkor érkezett, amikor az ifjú párról éppen a fotókat készítették a szertartás után. A férfit a bajtársai hívták, mert kellett még egy ember ahhoz, hogy meg tudjanak küzdeni a lángokkal. Bourasa ránézett a feleségére, aki csak annyit mondott: „Menj!” A férfi egy szempillantás alatt átöltözött az egyenruhájába, és már ment is tüzet oltani, ami egyszerűen ment, hiszen az esküvőt is a tűzoltóállomáson tartották.

Remélem, mások is így tettek volna a helyemben. Valakinek lángokban állt a háza, neki abban a pillanatban nagyobb szüksége volt a férjemre, mint nekem. Nagyon büszke voltam rá

– nyilatkozta Krista Boland a tűzoltó újdonsült felesége.

Forrás: SWNS

A párnak egyébként két kisfia is van, elmondásuk szerint mindketten tűzoltók szeretnének lenni, ha nagyok lesznek. A fentiek ismeretében nagyon megértjük!

Minnesota firefighter leaves his own wedding to battle blaze

A hero firefighter left his own wedding to go and fight a blaze and returned three hours later, just in time for his first dance. Dad-of-two Jeremy Bourasa, 39, had just tied the knot to bride Krista Boland, 32, when the call came in that a house was burning down.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top