nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Bizarr módszerrel fogyott 60 kilót az amerikai nő

Bizarr módszerrel fogyott 60 kilót az amerikai nő

Leah Sampson az egészsége miatt kezdett drasztikus fogyókúrába. Most, 60 kilóval könnyebben azt mondja, boldogabb, mint valaha.
NLCafé
f Ajánlom

Amikor a most 46 éves Leah Sampson fogyókúrázni kezdett, alig-alig érezte a kezeit és a lábait. Az asszony a LadBible cikke szerint akkor több mint 119 kilót nyomott, csak keveset mozgott, és szinte folyamatosan evett. „Azóta, hogy elköltöztem a szüleimtől, a súlyom egyre csak nőtt. Leginkább azért, mert az »amerikai diétát« követtem, és húst hússal ettem” – vallja be Leah.

fogyókúra diéta vizelet

Kép forrása: LadBible

Az asszony azután változtatott gyökeresen az életmódján, hogy az egészsége romlani kezdett. „Egy ponton túl már alig-alig éreztem a kezeimet és a lábaimat. Nem mertem kimozdulni otthonról, féltem, hogy valami baleset ér” – mondja, majd elárulja azt is, szerinte minek köszönheti a fogyást. „Sokféle fogyókúrás módszert kipróbáltam, de egyet leszámítva egyik sem működött nálam.

fogyókúra diéta vizelet

Kép forrása: LadBible

Leah-ről saját bevallása szerint azután kezdtek olvadni a kilók, hogy elkezdte a saját vizeletét inni. „Minden hajnalban háromkor kelek, egy pohárba összegyűjtöm a vizeletemet, amit reggel, ébredés után elfogyasztok.” Az asszony azonban nem állt meg itt: a nap folyamán folyamatosan gyűjti a vizeletét: azzal mos fogat, sőt, azzal zuhanyzik is.

Leah az interjújában elmondja, az egészségi állapotát rendszeresen ellenőrizteti az orvosokkal, akik alig-alig akarják elhinni, hogy néhány éve még túlsúlyos volt. „A módszeremnek köszönhetően mostanra 60 kilótól szabadultam meg. Nehéz felfogni, hogy egy másik ember súlyától szabadítottam meg magam” – mondja a nő, aki tisztában van vele, hogy a módszere finoman szólva is szokatlan.

A szakértő válaszol! A nők többsége már találkozott intim és bőrgombás problémákkal, de sokan nincsenek tisztában a tünetekkel és a lehetséges gyógymódokkal. Legyen képben és tegye fel kérdéseit szakértőnknek!


Kérdeznék!

Megosztás Facebookon