Életmód

Tökéletes képei miatt támadják a népszerű Insta-celebet

Kiakasztotta követőit egy népszerű Insta-celeb, akit túl tökéletesre komponált képei miatt támadnak.

Sokan vitathatják az influencerek befolyásoló szerepét, de az nem kérdés, hogy az átlagemberek is hosszú órákat képesek eltölteni azzal, hogy a legtökéletesebb képet osszák meg a közösségi médiában.

forrás: instagram.com/harimaolee

Ugyanígy vannak ezzel azok a fizetett influencerek is, akik promotált utakon járják a világot, és mindent megtesznek azért, hogy gyarapítsák követőik számát. A hongkongi Harimao Lee is abból él, hogy mások pénzén utazza körbe a Földet, miközben a tökéletességig komponált képeket készít.

Az Instagram-csillagot most azért támadják, mert megosztott egy képet, ahogy első osztályon utazik Rómába egy repülőgép fedélzetén. A kép a maga módján giccses: fura pózban tartott pezsgős pohár, menyasszonyi ruhára emlékeztető takaró, amit indokolatlan módon karácsonyfaizzók díszítenek.

Követői szerint is nevetséges a kifacsart pózban, az ablakon kitekintő üzletasszony portréja. Egyikőjük azt kérdezi, vajon mennyi időbe és előkészületbe telt, amíg összehozták ezt az ablakon kibámulós fényképet. Úgy véli, nem pont ez a legjobb reklám a légitársaságnak, mert sekélyessé válik tőle, a karácsonyfafények pedig teljesen indokolatlanul vannak a fotón.

A nő fotóját egy hónap alatt 16 ezren kedvelték, és nem ez az első alkalom, hogy a „tündérfénynek” nevezett izzósort használta volna. Korábban már egy olaszországi fényképen is maga köré tekerte a fényfüzért, illetve egy hongkongi fényképen is feltűntek már korábban.

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top