nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Nem volt rámpa, így a bolt előtt vágta le a mozgássérült férfi haját a borbély

Nem volt rámpa, így a bolt előtt vágta le a mozgássérült férfi haját a borbély

Egy huszárvágással megoldotta az akadálymentesítés hiányát egy New York-i borbély, aki az üzlet előtt, a járdán vágta le egy mozgássérült férfi haját. Tömegek ünneplik.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Victor Burgos már három éve dolgozik borbélyként egy New York-i borbélyszalonban. A hét elején észrevett egy elektromos kerekesszékkel közlekedő férfit az üzlet előtt, majd befutott egy telefonhívás is, amin egy beszédszintetizátorral kommunikáló férfi kérdezte, hogy van-e szabad időpontja.

Forrás: pixabay

Burgos rájött, hogy az üzlet előtt lévő férfival beszél, de a szalon egy régebbi épületben található, ami nem akadálymentesített. A borbélyt ez nem tartotta vissza, így magához vette felszerelését, és az üzlet előtt, a járdán vágta le a férfi haját.

„Magamhoz vettem minden szükséges kellékemet, az ollókat, a trimmelőt, a borotvát és a fésűket, mindazt, amire szükségem volt ahhoz, hogy ugyanazt a szolgáltatást tudjam nyújtani, mintha bejött volna a szalonba – mesélte Burgos. – Szüksége volt egy hajvágásra, mert már egy hónapja nem járt fodrásznál.”

Az akcióról a borbélyüzlet tulajdonosa fényképeket is készített, amiket méltató szavak kíséretében töltött fel a Facebookra.

Az eset után közadakozás indult azért, hogy egy kerekesszékes rámpát építsenek a borbélyüzlet elé, de addig is míg elkészül, Burgos nem bánja, ha a szalon előtt, az utcán kell dolgoznia.

Yahoo

A szakértő válaszol! A nők többsége már találkozott intim és bőrgombás problémákkal, de sokan nincsenek tisztában a tünetekkel és a lehetséges gyógymódokkal. Legyen képben és tegye fel kérdéseit szakértőnknek!


Kérdeznék!

Megosztás Facebookon