Életmód

Állást kapott a fiú, aki az utcán osztogatta az önéletrajzát

Az önéletrajzok mellett egy táblára írt üzenettel jelezte, hogy munkát kér. Végül kapott.

De’Andre Matthews 21 éves, egy houstoni szakiskolában végzett villanyszerelőként. A városban 30 helyre jelentkezett állásért eredménytelenül. A tévében látott egy riportot egy hajléktalanról, aki forgalmas útkereszteződéseknél osztogatta az önéletrajzát, és úgy döntött, ezt ő is kipróbálja. 

Az önéletrajzok mellett egy táblát is készített, amire a „Törj nagyra!” szöveget írta. Ezt kedvenc kosárlabdázójától, LeBron Jamestől hallotta.

Fotó: Abc 13 News

Két órán át osztogatta az önéletrajzokat és tartotta a táblát egy forgalmas csomópontban, majd egyszer csak csörögni kezdett a telefonja. Folyamatosan keresték, több különböző amerikai államból – kiderült, hogy az internet felkapta a történetét. Visszahívta egy nő is, akinek adott önéletrajzot, mert az apja cégében éppen villanyszerelőt kerestek. Matthews elment interjúra, meg is kapta az állást. Mindezt egy videóban köszönte meg:

(Yahoo Lifestyle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top