Életmód

„Ketrecbe kéne zárni titeket, mint az állatokat” – írta a szállodatulaj a leszbikus párnak

Azt mondja, nem úgy gondolta. A párnak kártérítést ígértek.

A 24 éves Nicole Calder és barátnője, a 26 éves Lauren Inglis Nicole születésnapját akarták megünnepelni egy newcastle-i szállodában. Nem voltak elégedettek a szobájukkal: azt állítják, morzsával volt tele a padló, a poharak rúzsfoltosak voltak, és az ágynemű sem volt tiszta. Ehhez jött, hogy a szobaszomszédok beszólogattak nekik, mert leszbikus párként mertek szobát kivenni.

Távozásuk után panaszt tettek, de a szállodatulajdonos válaszlevele csak olaj volt a tűzre. „Nektek nem is lenne szabad hotelben megszállni, az olyanokat, mint ti, ketrecbe kéne zárni, mint az állatokat” – fogalmazott a férfi. Calder és Inglis egyértelműen homofób szövegként értékelik a levelet, a szerzője viszont azt mondta, semmi baja a melegekkel, ellentétben azokkal, akik mondvacsinált okok miatt akarják visszakérni a pénzüket.

Fotó: Facebook via The Sun

Az oldal, amelyen keresztül Calderék a foglalást intézték, máris jelezte, hogy felülvizsgálják, továbbra is közvetítsenek-e az érintett newcastle-i szállodának. Valamint azt mondják, ha más nem, ők mindenképpen visszaadják a szállásért kifizetett pénzt a párnak. (The Sun)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top