Életmód

Könnyek között ölelte magához a buszsofőr a fiatalokat, akik megmentették az életét

Előbb a buszsofőr lélekjelenlétére volt szükség, hogy rohama közben ne történjen tragédia. De a buszon ülő diákok sem estek pánikba.

Kedden történt, a Kentucky állambeli Louisville egyik iskolabuszán, hogy a sofőr, Miss Denise látása elhomályosult. Fogalma sem volt, mi történik vele, de érezte, hogy mindjárt el fog ájulni. Végül sikerült valahogy félrehúzódnia a busszal, mielőtt kiengedte volna a légzsákot, és elájult volna.

WHAS 11

A buszon ülő diákok közül négyen azonnal a segítségére siettek. Stabilan lefektették, vizes rongyot tettek a homlokára, és hívták a mentőket. Az egyikük azt nyilatkozta, az apja is egyik pillanatról a másikra lett rosszul és halt meg, ezt pedig nem akarta még egyszer végignézni.

Miss Denise-t végül kórházba vitték. A diákokat később behívták az iskolai könyvtárba. Azt hitték, beszélnek majd velük a sofőr állapotáról, de Miss Denise személyesen fogadta és ölelgette meg őket. Kiderült, hogy már felépülőben van, a diákok lélekjelenléte és gyors ellátása valószínűleg megmentette az életét. (Yahoo Lifestyle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top