nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Ruhája miatt támadják a gyerekeivel fotózkodó Instagram-sztárt

Ruhája miatt támadják a gyerekeivel fotózkodó Instagram-sztárt

Egy amerikai reality show egyik szereplője gyerekeivel Disneylandbe látogatott, ahonnan pár fotót fel is töltött Instagram-oldalára. Persze egyből megjelentek azok is, akik megpróbálták megmondani, hogy egy nőnek miben és hogyan kellene léteznie.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Apryl Jones nevét Magyarországon valószínűleg kevesen ismerik, ami nem véletlen, mivel az Egyesült Államokban is a Love & Hip Hop: Hollywood című reality show-ban szerzett magának ismertséget. Ezt később az Instagramon kamatoztatta, ahol 2,5 millió követőt gyűjtött össze. Itt kezdődött a probléma is, mivel Jones nemrég Disneylandben járva feltöltött magáról és gyerekeiről egy fotót, konkrétan ezt itt alább.

Több se kellett az internet rögtönítélő bíróságának, egyből nekiestek a 31 éves nőnek, hogy hogy merészel ilyen sokat mutató ruházatban gyerekek közé menni.

„Így öltözik egy anya, amikor a gyerekeivel más gyerekek közé megy? Wow. Hát én akkor nem viszem oda a gyerekeimet” – írta az egyikük.

Ez egy kib***ott vidámpark. Miért vette fel ezt a sz**t?

 – így egy kissé érdesebb stílusú kommentelő.

Mások abba is belekötöttek, hogy Jones miért babakocsiban tolja a gyerekeit, mivel látszólag már túl nagyok ehhez.

Apryl Jones-t főleg az USA tévénézői ismerik (Fotó: Getty Images)

Szerencsére azért voltak olyanok is, akik védelmükbe vették a nőt: „semmi baj a ruházatával, mindent takar” – írta valaki. „Úgy tesztek, minta bugyiban és melltartóban lenne” – tette hozzá egy másik kommentelő.

„Ne szóljatok bele, hogy a nők mit vesznek fel!!” – mondta egy harmadik, ezzel pedig pont került a vitára, Apryl Jones végül egy további posztban köszönte meg a kedves szavakat azoknak, akik kiálltak mellette.

Megosztás Facebookon