Életmód

Túl részeg volt a reptérre hívott autó sofőrje, az utas vezetett haza

Saját maga vezette haza a reptérre rendelt Ubert egy utas, miután észrevette, hogy sofőrje részeg.

Surya Oruganti, miután megérkezett az indiai Bengaluru nemzetközi repülőtérre, hívott egy Ubert, hogy azzal mehessen haza. A kocsi kisvártatva fel is tűnt a légikikötőnél, de Suryának több dolog is feltűnt. Nem csak az, hogy nem ezt a kocsit kérte az alkalmazáson keresztül, hanem az is, hogy alkalmi sofőrje részeg.

Forrás: twitter.com/suryaoruganti

Surya nem akart másik kocsit rendelni, így a részeg sofőrt átültette a jobb oldali ülésbe, bekötötte, ő pedig a volán mögé ült, és hazavezetett. Fényképet is készített az anyósülésen szendergő Uber-sofőrről, ami mellé ezt a kommentárt fűzte:

A sofőr részeg volt, és álmos, így én vezettem haza az autót. Teljesen elájult az anyósülésen.

A férfi jelezte az esetet az Ubernek is, de még 20 órával a bejelentés után sem kapott választ. Amikor végre reagáltak, azt mondták neki, hogy „ne vezesse az autót, mert ez a biztonsági előírás”.

Később az Uber szóvivője azt nyilatkozta, hogy mindent megtesznek azért, hogy a kormány mögött valóban az a sofőr üljön, akit az alkalmazásban kiválasztanak az utasok. Néha előfordul, hogy nem a kért sofőr érkezik, ebben az esetben érdemes elutasítani a fuvart és jelezni a problémát az Ubernek.

Forrás: Pixabay

A cég a részeg sofőr profilját egyből törölte az Uber-alkalmazásból, és vizsgálatot indított az ügyben.

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top