Életmód

10 éve osztogatja a csokit a 93 éves bácsi, hogy többet mosolyogjanak az emberek

A iowai „cukros bácsi” kisebbfajta legenda már a környéken.

A cukros bácsi: csak így hívják a környékbeliek az iowai Bob Williams-t. Szerencsére nem azért, mert ragadozóként vadászik a környékbeli gyerekekre, hanem azért, mert a 93 éves bácsi minden héten vesz egy rakás tábla csokit, hogy meglepje vele barátait, szomszédait vagy akárkit, aki szembejön vele az utcán – írja a Fox News.

Williams minden héten elmegy a helyi közértbe, ahol szombatonként minden elköltött 25 dollár után jár egy 5 dolláros kedvezmény, és vesz egy nagy doboz csokoládét, amit már a boltban elkezd szétosztogatni: mindig ad egyet-egyet a két pénztárosnak, illetve a sorban mögötte álló vevőnek. A helyiek szerint az elmúlt 10 évben nagyjából 6 ezer tábla csokit osztogatott szét a környékbeliek között.

YouTube

A nyugdíjas bácsi, egykori tanár és edző elmondása szerint azért ajándékoz csokit mindenkinek, mert szereti, ha az emberek mosolyogna körülötte.

Egyszerűen jól érzem magam tőle. Mindenki felvidul a csokoládétól

– mondja.

Miután Williams kisebbfajta legendává vált a környéken, a Hershey’s nevű csokigyártó cég egy reklámfilmet is forgatott vele:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top