Életmód

Szoptatás közben borozott a híres amerikai énekesnő, kiakadt az internet

Teljesen kiakasztotta az internetezőket az amerikai énekes, Jessie James Decker egy Instagramra feltöltött fotóval, amin éppen legkisebb gyermekét szoptatja egy pohár borral a kezében. Szerinte ettől még jó anya.

Még augusztusban töltötte fel Instagramjára azt a szoptatós fotót az amerikai énekes, Jessie James Decker, amely nagy vitát váltott ki az internetezők körében. A 30 éves, háromgyermekes édesanyát sokan támadták azért, amiért szoptatás közben alkoholt fogyaszt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Cheers bitches

Jessie James Decker (@jessiejamesdecker) által megosztott bejegyzés,

Az énekesnő megvédte magát: „Úgy érzem, mintha minden anya szóvivője lennék. Tudom, hogy nagyszerű anya vagyok, aki gondoskodik gyermekeiről. Tudom, hogy szeretnek, tudom, hogy boldogok. Nincs dadusom, egyedül gondoskodom a gyerekekről. És ha meg szeretnék inni egy koktélt, hogy megünnepeljünk valamit a férjemmel, akkor megiszom, és szoptatok tovább.”

Szoptatás – Forrás: pixabay

„Szeretnék azoknak az anyukáknak a szószólója lenni, akiket piszkálnak vagy elítélnek a többiek. Az anyaság kemény meló, ha lazítani akarsz, törődni kicsit magaddal is, akkor tedd meg!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top