Életmód

A súlyos beteg kisfiú miatt idén korábban tartják a karácsonyt a kisvárosban

A kétéves kisfiú rákos, az orvosai szerint egy hónapja van hátra. A városban szeretnék, ha előtte megünnepelhetné a karácsonyt.

Brody Allen kétéves, ritka rákbetegségben szenved. Több hónap kórházi kezelés után hazaengedték. Az orvosok azt mondták a szüleinek, hogy Brody már csak egy-két hónapig lesz életben, mert négy tumor van az agyában és egy a gerincén. 

Az ohiói Cincinnatiben élő család elhatározta, hogy Brody minden egyes hátralévő napját arra szánják, hogy a gyerek a lehető legjobban érezze magát. Az egyik ötletük, hogy már korábban megünneplik a karácsonyt. Mikor a környékbeliek hallottak a tervről, úgy döntöttek, ők is beszállnak: karácsonyi díszeket aggattak a környező utcákra és karácsonyi üdvözlőkártyákat is küldtek Brodynak.

Forrás: Team Brody Facebook

A kisfiú apja a Facebookon azt írta, Brody nem tudja, milyen súlyos a betegsége, és boldognak érzi magát. „Élvezi az életet. Minden napunkat így töltjük. Mindennap azon dolgozom, hogy boldoggá tegyem őt.” (Ladbible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top