Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Életmód

Testvére született a Disney Worldben történt aligátortámadásban meghalt kisgyereknek

Megszületett második gyermeke annak az amerikai párnak, amelyiknek elsőszülött fiát aligátorok húzták a vízbe a floridai Disney Worldben. Az újszülött nevét is elárulták.

Hihetetlen családi tragédián esett át Matt és Melissa Graves, akiknek elsőszülött gyermeke, Lane 2016-ban halt meg a floridai Disney Worldben, ahol korábban 95 aligátor is élt. Ezek húzták a vízbe a kétéves kisfiút, aki belefulladt a tóba. Szülei rémülten nézték, ahogyan az egyik aligátor a sekély vízben evező gyermeküket megtámadja. Hiába próbálták megmenteni, nem sikerült, csak tehetetlenül nézték, ahogy a hüllő eltűnik a víz alatt, szájában a gyermekükkel.

Aligátor. Forrás: pixabay

Végül 50 ember 17 órán át kereste a vízben a kisfiút, míg végre rábukkantak a holttestére, a keresés alatt négy aligátort is megöltek, de nem volt rá bizonyíték, hogy ezek  támadtak volna rá a kisfiúra. Az eset után a Disney eltávolította a megmaradt 95 aligátort a park területéről.

Gyermekük elvesztése után a szülők létrehozták a Lane Thomas Alapítványt, ami segített nekik túljutni a legsötétebb pillanatokon, most pedig a hozzájuk hasonló, nehéz sorsú családokon segít.

A pár nemrég jelentette be, hogy megszületett második gyermekük, akinek a Christian Lane Graves nevet adták. A középső nevet elhunyt kisfiúk tiszteletére választották.

Tavaly a Disney World bemutatta a Lane emlékére a parkban felépített új világítótorony-szobrot, ami az alapítvány szimbóluma is egyben.

Mirror

Címlap

top