Életmód

45 kilót dobott le a menyasszony, hogy beleférjen az álomruhába

A menyasszony direkt 5 mérettel kisebb ruhát vett, hogy meglegyen a kellő motiváció a fogyáshoz.

Rachel Sedall 135 kilót nyomott, mikor párja két évvel ezelőtt megkérte a kezét. A 40 éves, iskolatitkárként dolgozó Rachel már régóta szeretett volna megszabadulni túlsúlyától, és a közelgő esküvő végre megadta a fogyókúrához szükséges kezdőlökést.

Az igazi motivációt pedig az esküvői ruha jelentette: Rachel ugyanis egy 5 mérettel kisebb, vintage menyasszonyi ruhával esett szerelembe, és ahelyett, hogy lemondott volna róla, elhatározta, hogy az esküvőre bele fog férni.

Fogyókúrázni kezdett, de semmi drasztikus erőfeszítést nem tett. „Régen mindenre locsoltam a majonézt, ezt elhagytam. A dobozos kaják helyett pedig gyümölcsöt viszek magammal a munkába.” 

Az egészséges étkezésen kívül Rachel a mozgásnak is köszönheti, hogy végül 17 hónap alatt 45 kilótól sikerült megszabadulnia. Heti négyszer úszik, 50-70 hosszt, ami jót tett nemcsak az alakjának, hanem a közérzetének is. Az esküvő előtt három héttel már tökéletesen állt rajta az álomruha, a lagzira pedig élete legszebb élményeként emlékszik vissza.

thesun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top