nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
A rendőrség segített a lánykérésben – videó

A rendőrség segített a lánykérésben – videó

A miami rendőrség munkatársai nem csupán „szolgálnak és védenek” – ha megkérik őket, szívesen asszisztálnak egy lánykéréshez is.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A Miami Beach-i rendőrség osztotta meg Twitteren azt a videót, amiben két rendőrük segít összehozni a lánykérést egy Kenneth nevű srácnak. Elmondásuk szerint Kenneth egy nap besétált az őrsre, hogy előadja az ötletét, és szerencséjére két őrmester beszállt a buliba.

A rendőrök félreállították a srác és szerelme kocsiját, és közölték, hogy valami nincs rendben. Majd egyikük megkérdezte a fiút, van-e valami, amit bevallana – Kenneth ekkor rukkolt elő a nagy kéréssel. A barátnője reakciójában ugyanakkor nem csak mi nem vagyunk biztosak. Bár a lány igent mondott, az egész Twitternek bűzlik a dolog.

„Te nem vagy normális… ebben a helyzetben… nem is tudom mit mondjak…” – hüledezett a lány, aztán megérintette a rendőr karját! Aztán csak kimondta az igent, amire azonban a fiú is elég furcsán reagált: előbb ölelte meg az őrmestert, mint menyasszonyát. Most mondjuk, hogy sok boldogságot?

foxnews

Megosztás Facebookon