Életmód

3 egyszerű, hétköznapi módszer, ami segít a fogyásban

Mivel tudod segíteni a gyorsabb zsírégetést? Ezzel a három módszerrel például biztosan!

1. Fehérjében gazdag étrend

Csak egy pici odafigyelést igényel, de hatásosabb, mint gondolnád: a fehérjében gazdag étrend izomtömeget növel, telít, és nem utolsó sorban, aki lelkiismeretesen követi ezt a fajta módszert, az kevésbé hízik hasra! Egy próbát megér, nem igaz?

2. Kávé, az örök jolly joker

A kávé mellett és ellen is sok érv szól, de egy biztos: a koffein pörgeti az anyagcserét, és ezáltal hozzájárul a zsírégetéshez is. Aki szereti a kávét, annak ez remek hír!

3. Napi 8 óra alvás a sikeres diétáért!

Sokat számíthat a zsírégetésben az is, hogy eleget alszol vagy sem. Tanulmányok igazolják, hogy aki tartósan öt óránál kevesebbet alszik, az nagyobb valószínűséggel hízik meg. Általánosságban 8 óra alvást javasolnak a kutatók annak érdekében, hogy a szervezet ideálisan működjön.

Ahhoz, hogy fogyásod tényleg sikeres legyen, ne feledd az edzést sem. Balogh Rita fitneszedző ebben segít neked. Tuti kéthetes feszesítő edzéstervet dolgozott ki, amit neked is ki kell próbálnod:

balogh rita, dieta

Fotó: Balogh Rita/Fittalak/Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top