Életmód

Hősként ünneplik a jószívű rendőrt, aki megtankolta egy szegény özvegy autóját – fotó

Több mint 20 ezren osztották meg a történetet, a nőnek pedig gyűjtés indult.

Hősként ünnepelnek egy michigani rendőrt az internetezők, amiért kisegített egy nehéz helyzetben lévő özvegyet – írja a Yahoo.

Todd Bing éppen egy benzinkúton várakozott, amikor meghallotta, hogy az előtte álló autó tulajdonosa 3 dollárért kért benzint. A rendőr észrevette, hogy a nő bottal jár, ezért odament, és felajánlotta, hogy majd ő megtankolja az autót. Beszélgetésbe elegyedtek, és kiderült, hogy a nő, Delores Marotta a közelmúltban vesztette el a férjét, és nagyon nehezen jön ki a pénzéből, a hónap végére alig marad valamije, ezért döntött úgy, hogy mindössze 3 dollárért (~850 forintért) fog tankolni. A rendőrnek megesett a szíve a nehéz helyzetben lévő Deloresen, és felajánlotta, hogy 20 dollárért (~5500 forintért) ő maga vesz neki benzint. 

Fotó: Seth Kazz / Facebook

A benzinkút tulajdonosa, Seth Kasyouhanan szem- és fültanúja volt az egésznek, és annyira meghatotta a rendőr segítőkészsége, hogy úgy döntött, megosztja a Facebookon a kedves történetet. Az eredeti bejegyzést azóta több mint 21 ezren megosztották.

A történet azonban nem itt ér véget: a benzinkutas úgy döntött, hogy közösségi finanszírozással fog segíteni az özvegyen. Ötlete óriási sikert hozott: eredetileg 5000 dollárt akartak összegyűjteni a nőnek a GoFundMe-n, mostanra azonban több mint 7000 dollárt adakoztak az internetezők!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top