Életmód

Seprűt adtak az anyuka kezébe egy étteremben, hogy takarítson fel a gyereke után

A kisgyerekes anyuka elég kellemetlenül érezte magát, mikor a vacsorája közben felszólították, hogy takarítson fel a gyereke után.

Alex Parry egyéves kislányával, Oliviával, és a barátaival vacsorázott egy walesi pubban, ahol gyakran megfordulnak. A 22 éves anyukának azonban ezúttal olyan kellemetlen élményben volt része, hogy nem biztos, hogy visszatérő vendég marad.

Az anyuka először rendelt a kislányának is, aki mostanában kezdett el szilárd ételeket enni. Mint minden korabeli gyerek, okozott egy kisebb felfordulást maga körül evés közben, amiért anyukája a pincérek elnézését kérte. A személyzet megnyugtatta, hogy nem történt semmi, pár perccel később mégis felbukkant az étterem menedzsere az asztaluknál – egy seprűvel és egy lapáttal a kezében.

Igaz, a férfi nem mondott semmit, csak rosszallóan letette a seprűt a mellettük lévő asztalra, de az anyuka azt mondja, ez pont elég volt, hogy kényelmetlen helyzetbe hozza őt. Gyorsan feltakarította a kupit, annak ellenére, hogy még tartott a vacsorájuk.

Az étterem később azt nyilatkozta, az anyuka ragaszkodott hozzá, hogy feltakarítson, ők nem kérték meg erre. 

mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top