Életmód

Elképesztő gigafogyás: 70 kilótól szabadult meg a háromgyerekes anyuka – előtte-utána fotó

A torontói Amanda Nauffts nemrég még 150 kilót nyomott. A háromgyerekes édesanya ma már 70 kilóval könnyebben, saját példájával motiválja a fogyni vágyókat közösségi oldalán.

A háromgyerekes anyuka, Amanda a terhességei alatt szedte magára folyamatosan a plusz kilókat, amiktől aztán a szülést követően sem tudott megszabadulni. Döntő elhatározásra csak akkor jutott, amikor 150 kilót mutatott a mérleg. 2017 januárjában gyomor-bypass műtéten esett át, és fehérjében gazdag, szénhidrátban szegény diétát kezdett el követni, valamint mindennap edzett. Kitartásának köszönhetően nem kevesebb, mint 70 kilót sikerült leadnia. Sikerének egyetlen szépséghibája maradt: az elképesztően nagy fogyás következtében visszamaradt bőre, ami csaknem 5 kilót nyomott. A felesleges bőrmennyiséget végül plasztikai műtét útján távolították el. Hogy mi lett az eredmény? Amanda előtte-utána fotóihoz nem kell sok mindent hozzáfűzni, talán csak annyit, hogy rettentő ügyes, és büszke lehet rá a családja!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top