Életmód

Megható fotó: elhunyt apja helyett egy egész zászlóalj vigyáz a kis árvára

Adománygyűjtés indult egy megható fotósorozat hatására egy amerikai hadiárva kislány javára, akinek apukája az afganisztáni háborúban esett el.

Egy héttel azután, hogy felesége terhes lett, Christopher Harris amerikai katona életét vesztette Afganisztánban, így sosem találkozhatott kislányával. A kis Christian Harris pont azon a napon született, amikor az elhunyt katona zászlóalja hazaérkezett a közel-keleti országból.

Forrás: https://www.gofundme.com/goldstarbaby – fotó: Kendra Phillips

S bár Christian az édesapját sosem ismerheti meg, születése után nem sokkal találkozott apja nagy családjával, a leszerelt katonákkal, akik legalább akkora tisztelettel voltak a kislány, mint egykori katonatársuk iránt.

A nagy találkozásról megható fotósorozatot készített Kendra Phillips, akinek fényképei egyből körbejárták az internetet, és segítségnyújtási szándékot ébresztettek az emberekben. Ezért a fotós létrehozott egy internetes adománygyűjtő oldalt, ahol bárki támogathatja a kis hadiárvát.

Yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top