Életmód

700 ezerért keresnek magyar légiutas-kísérőket

Szeptember végén két városban is nyílt napot szerveznek, szép fizetéssel és gazdag juttatási csomaggal csábítják a magyarokat légiutas-kísérőnek.

Budapesten és Pécsett toboroz légiutas-kísérőket az Emirates légitársaság a szeptember végi nyílt napokon. A felvételi eljárás igen átfogó és alapos, de a fizetésen kívül rengeteg extra juttatás jár a kiválasztottaknak – írja a Pénzcentrum.

A légiutas-kísérők a 700 ezer forintos kezdő fizetés mellett kényelmes dubaji lakhatásban és ingyenes munkahelyi transzferekben részesülnek.

Biztosítják nekik az egészségügyi és fogászati ellátást, de vásárlási és szabadidős kedvezményeket is kapnak. Ráadásul utazási kedvezményekre nemcsak ők, hanem családtagjaik és barátaik is jogosultak.

Az állásra 21 évnél idősebbek jelentkezhetnek, és lábujjhegyen el kell érniük a 212 centiméteres magasságot. Nagyon fontos az angol nyelv és a kiváló kommunikációs képesség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top