Életmód

Megházasodik a 21. század Popeye

A hatalmas bicepszekkel rendelkező orosz testépítő nemrég jelentette be, hogy feleségül veszi barátnőjét.

Forrás: CEN

A 21 éves, csak Popeye-ként emlegetett Kirill Tyeresin nemrég egy esküvői szalonban készült fotókat osztott meg a közösségi médiában, ahol menyasszonyi ruhát válogattak leendő feleségének. A testépítő férfi arról ismert, hogy plasztikai sebészek olyan eljárást végeztek rajta régebben, melynek során szilikon implantátumokat helyeztek a vádlijaiba. Azért Tyeresin bicepszét sem könnyű nem észrevenni, melyre szintén rásegítettek egy kicsit a sebészek. Ettől függetlenül, persze, Tyeresin rengeteget edz, és reméli, hogy egyszer megdönti a testépítői rekordokat.

Mindeközben az orvosok mindenkit figyelmeztetnek arra, hogy a szterol és sztanol anyagok rendkívül veszélyesek, tüdőembóliát, idegkárosodást, fertőzéseket és akár sztrókot is okozhatnak. Popeye nemrég megosztott egy videót arról, hogy macskaeledelt eszik, amely szerinte jobban növeli izmait, mint a fehérje. 

Daily Star

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top