Életmód

Zseniális fotót posztolt az anyukák életéről a plus size modell

Tess Holliday olyan fotót töltött fel az Instagramra, amellyel minden kisgyermekes anyuka azonosulni tud.

A testkritizáló tévésnek keményen visszaszóló Tess Holliday az egyik leghíresebb plus size modell, aki soha nem próbált meg álomszerű látszatéletet felépíteni a közösségi oldalain. Azóta sincs ez másként, mióta Tess anyuka lett – a gyerekneveléssel kapcsolatban is épp olyan őszinte, mint az élet többi részével.

Mindenki tudja, hogy néha az anyákra is ráfér az énidő. Egy kezelés a kozmetikusnál, egy óra a fodrásznál vagy egy kiadós jógaóra csodákra képes. Csak épp nem olyan könnyű összehozni. Tess arról posztolt egy fotót, ahogy épp a pedikűrösnél ül, az énidőbe azonban bezavar a kisfia. 

👽 T E S S 👽 (@tessholliday) által megosztott bejegyzés,

„Énidő, mi az? Nem ismerem.:)” – kommentálta kedvesen a képet Tess, amihez azóta rengeteg anyuka hozzáfűzte saját hasonló élményeit.

A modellmama egyébként a hétköznapjai legintimebb részeibe is beavatja a követőit, például arról is posztolt már, hogyan akadályozta meg a relaxálásra tervezett fürdőzését a csemetéje. 

👽 T E S S 👽 (@tessholliday) által megosztott bejegyzés,

cafemom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top