nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Megalázta a fapados a 81 éves nénit és mozgássérült fiát

Megalázta a fapados a 81 éves nénit és mozgássérült fiát

A Ryanair pilótája megalázó közleményben tájékoztatta az utasokat arról, hogy a gép a néni és a fia miatt nem tud időben felszállni.
NLCafé
f Ajánlom

Kathleen Dunne és fia, Gary a liverpooli John Lennon reptérről szerettek volna útnak indulni a Ryanair egyik járatával. Az utazás az anya-fiú páros számára nem a legegyszerűbb művelet: az 53 éves Gary mozgássérült, csak kerekesszékkel képes közlekedni, az egyetlen segítséget pedig 81 éves édesanyja jelenti számára.

Kathleen Dunne és Gary Dunne

A felszálláskor anya és fia megdöbbentő felszólítást kapott: azt mondták nekik, vagy hagyják a kerekesszéket berakni a csomagtérbe, vagy nem szállhatnak fel. A gond csak az volt, hogy se a néni, se a fia nem tudta megoldani, hogy összecsukják a széket, ezért végül a reptéren maradtak.

A pilóta ráadásul megalázó módon tájékoztatta az utasokat arról, hogy miért nem tudnak felszállni, és úgy fogalmazott, „a hölgy a kerekesszékkel” nem képes együttműködni.

A Ryanair bocsánatkérés helyett utólag azt nyilatkozta, hogy a néni nem hitte el, hogy a tolószéket össze lehet csukni, és nem volt hajlandó elfogadni a segítséget.

mirror

Megosztás Facebookon