Életmód

Szeretője spermájára cserélte férje mintáját egy nő a lombikeljárás alatt

Titokban szeretőjének spermájára cserélte férje örökítőanyagát egy orosz nő a lombikeljárás alatt. Az átvert férj pedig beperelte a klinikát, amiért közreműködtek a csalásban.

Makszim Anokin és Jana Anokina évek óta jártak egy orosz meddőségi klinikára, ahol a legutolsó IVF-kezelésen végül eredményt értek el. Jana terhes lett, és egészséges kisfiút szült. A pár boldogsága nagyjából egy évig tartott, amíg ki nem derült, hogy a kisfiú, Tyimofej nem Makszim, hanem Jana szeretőjének gyereke, ugyanis a lombikeljárás alatt Jana kicserélte Makszim spermáit szeretője örökítő anyagára.

Az ügynek nem lett vége egy egyszerű családi veszekedéssel. A házaspár elvált, a volt férj pedig beperelte a klinikát azért, amiért asszisztáltak a csaláshoz. A bíróságon a volt feleség azt mondta, azért cserélte ki a spermát, mert azt szerette volna, hogy a gyermekének egy olyan férfi legyen az apja, akit tényleg szeret.

Szeretője spermájával termékenyítették meg a férje mintája helyett az orosz nőt

A volt férj fizette a lombikeljárást, és egy évig úgy gondoskodott a gyerekről, mintha a sajátja lenne – állapította meg a bíróság, amely 1,6 millió forintnyi rubelt ítélt meg kártérítésként Makszimnak. Makszim a bíróság döntése után azt mondta, nem a pénzért perelt, hanem hogy derüljön ki az igazság a Kulakov Orvosi Központban elkövetett csalásról.

Időközben Makszim spontán módon nemzett gyermeket jelenlegi élettársának, volt felesége pedig azóta is akkori szeretőjével, gyermekének biológiai apjával él.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top