Életmód

Halálosan megfenyegették a bloggerlányt, miután posztolta ezt a képet az Instagramra

A 24 éves blogger álmában sem gondolta volna, milyen szennylavinát indít el a mosolygós, ágyban reggelizős fotójával.

Scarlett London egy a millióból, aki azzal szerez magának egy kis pluszkeresetet és pár ingyenterméket, hogy jól felépítette magát az Instagramon. A 24 éves blogger profiljában nincs semmi, amit ne láttunk volna már ezerszer: szép helyek, csinos ruhák, napsütés, ínycsiklandó kaják és rengeteg mosoly. Az internet most mégis úgy kipécézte magának Scarlettet, mintha a tevékenysége az ördögtől való lenne.

A lavinát az a fotó indította el, amit Scarlett a Listerine-nel együttműködve rakott fel az Instára. „A legjobb napok nagy mosollyal és pozitív gondolatokkal indulnak. És palacsintával. És eperrel. És kifogyhatatlan csésze teával” – írta a képhez a lány.

Valaki nagyon harapós kedvében lehetett, ugyanis fogta a fotót, és ezzel a kommenttel nyomta fel a Twitterre: „Menj a francba, ez minden ember átlagos reggele. Az Instagram egy nevetséges hazugsággyár.” Az emberek pedig gyorsan rákaptak a rosszindulatra: 95 ezren lájkolták és 21 ezren tweetelték tovább a posztot. 

Scarlett London (@scarlettlondon) által megosztott bejegyzés,

De mi is a probléma Scarlett – ahogy már mondtuk, tök átlagos – fotójával? A netezők azon akadtak ki, hogy mennyire mű, egyértelmű, hogy megrendezett jelenet, és hogy ezért legalább olyan káros hatással van a fiatal lányokra, mint a retusált magazinfotók. A legdurvábbak mégis azok a kommentek, amik a lány halálát kívánják, és azt javasolják, ölje meg magát, mert a társadalom romboló tagja. Elég durva kijelentés egy ágyban reggelizős fotó miatt. Sőt olyan „durva” bakikat is kiszúrtak a fotón, miszerint nem palacsinta, hanem tortilla van a tányéron, a teáscsésze pedig üres.

Scarlett London (@scarlettlondon) által megosztott bejegyzés,

ladible

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top