nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Egy bátor anyuka megmutatta, hogy fest a valóságban az Instagramon tökéletes otthona

Egy bátor anyuka megmutatta, hogy fest a valóságban az Instagramon tökéletes otthona

A háromgyermekes anyuka otthona az Instagramon mindig csilli-villi, a valóságban azonban szerencsére egészen máshogy fest.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Ha végigpörgeted a háromgyermekes családanya, Katie Woods (@comedowntothewoods) Instagram-oldalát, biztos benned is az első kérdésként fog felmerülni, hogy mégis hogy tart ilyen rendet három kisgyerek és egy kutya mellett? Az anyuka egyszerű válasza: sehogy.

Katie Woods (@comedowntothewoods) által megosztott bejegyzés,

A részmunkaidős lakberendezőként dolgozó Katie csak a blogja miatt állítja be tökéletesre az otthona egyes részleteit, a rend azonban általában három percnél sem tart tovább. Ha nem a gyerekek, akkor a kutya veszi birtokba a megkomponált enteriőrszeleteket, a 40 éves anyuka pedig nemrég úgy döntött, ezeket a pillanatokat is a nyilvánosság elé tárja.

„Az utolsó, amit szeretnék, hogy az emberek azt higgyék, hogy egy megrendezett miliőben élünk. Inkább arra akarok biztatni mindenkit, ne szégyellje a hétköznapokat tökéletlenségeit!” – fogalmazott Katie, az övéhez hasonló hozzáállásra pedig kétségtelen, hogy minél többször szükség lenne a maximalista, tökéletességmániás közösségi média világában.

yahoo

Megosztás Facebookon