Életmód

Nagyon ütős lett a proseccorajongó nő esküvői ruhája

Ötven pohár buborékos ital simán elfér rajta. Bárki kibérelheti tőle a különleges menyasszonyi ruhát.

Odavan a proseccóért a skóciai Piltonban élő Kelly McMillan, így nem volt kérdés, hogy a buborékos ital iránti vonzalma az esküvői viseletében is megmutatkozzon. Míg más ara varrónőnél csináltatja az esküvői ruhát, addig a fodrászszalon-tulajdonos Kelly egy kovácsot kért fel.

A 3 héttel ezelőtti esküvőjére egy olyan abroncsos esküvőiruha-kiegészítőt álmodott meg, amelyen 50 pohár ital is ráfér. A kovács 10 óra alatt készítette el a 30 kilós fémszoknyát, ebben jelent meg Kelly az esküvői fogadáson. Mindenki imádta a különleges ruháját, amelyet körbe-körbe proseccóval megtöltött pezsgőspoharak díszítettek.

Forrás: Mirror

Fantasztikus lett az eredmény, és sokkal személyesebb így kínálni itallal a vendégeket, mint hogy az asztalról kelljen elvenniük. Csak álltam ott egy helyben, a vendégek pedig jöttek hozzám italért, így beszélgetni is tudtam velük, miközben kínáltam” – mesélt a felejthetetlen élményről a fiatal nő, aki az esküvő után meghirdette a neten a proseccós fémszoknyáját. Bárki kibérelheti tőle 100 fontért (átszámítva mintegy 37 ezer fontért).

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top