Életmód

Többen megbotránkoztak a twerkelő menyasszonyon – videó

Egy houstoni nő életre szóló emlékkel örvendeztette meg a násznépet.

Letarolta a közösségi médiát az a felvétel, mely egy közel sem szokványos esküvői fogadáson az újdonsült házaspárról készült. Jól látható, hogy a menyasszony és a vőlegény bevonul a terembe a násznéphez, majd szolidan belevágnak az esküvői táncba.

Egy rövid ruhaváltás után ismét a táncparketten teremnek, s belevetik magukat a „második felvonásba”: mintha rajtuk kívül senki sem lenne a teremben, érzéki tánccal örvendeztetik meg egymást.

Itt azonban még nem ér véget az „esküvői táncshow”: a harmadik ruhaváltással a menyasszony szexi fehérneműben és magas sarkú, térdig érő csizmában, valamint maszkkal az arcán tér vissza. Twerkelni kezd a násznép előtt, majd beszalad a táncparkettre, és „lenyom” egy spárgát.

A videó hamar virálissá vált, a netezők többsége azonban nem tudta mire vélni az erotikától fűtött táncot. „Ez esküvői fogadás vagy legénybúcsú?” – kommentelték egyesek.

Szerinted illő egy menyasszonynak twerkelni a násznép előtt? Írd meg kommentben!

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top