Életmód

51 kilót dobott le az esküvőjéig a menyasszony

Az ausztrál ara addig nem akart férjhez menni, amíg búcsút nem mond a pluszkilóknak.

Breeana North 122 kilót nyomott, amikor megkérték a kezét, akkor elhatározta: nem mondja ki a boldogító igent 24-es méretű ruhában. „Tudtam, hogy hozzá akarok menni, de nem ilyen külsővel” – vallotta be.

A 24 éves fiatal nő kitette a falra az álom-esküvőiruháról készült fotót inspirációnak, majd belevágott a magas zsír- és protein-, illetve alacsony szénhidráttartalmú fogyókúrába, a ketogén diétába. A nagy napig 7 ruhaméretet adott le. Elmondása szerint 51 kiló mínusszal sokkal magabiztosabban sétált az oltárhoz.

Forrás: Caters News

Férje, a 29 éves Tye North ugyancsak elkezdte a ketogén diétát az esküvő előtt, és hihetetlen gigafogyást produkált: 101 kilótól szabadult meg.

Mindketten túlsúlyosak voltunk korábban, borzalmas étkezései szokásokkal. Tömtük magunkba a gyorsételeket és az édességet, sőt naponta 4 liter szénsavas üdítőt is megittunk. Azt mondtam Tye-nak, hogy nem megyek hozzá, ha nem teszünk meg pár lépést az egészségesebb életmód felé. Beleegyezett” – mesélte Breeana.

Forrrás: Caters News

A fiatal pár így belevágott a diétába, személyi edzőt fogadott, és hetente ötször edzőterembe járt. A kilók szinte olvadtak róluk. „Hercegnőnek éreztem magam az esküvőm napján. Nagyon jó érzés volt, hogy nemcsak én fogytam, hanem Tye is. Összesen 152 kilót adtunk le az esküvőig. Nélküle nem tudtam volna megcsinálni, motiváltuk és támogattuk egymást a fogyásban” – tette hozzá.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top