Életmód

Kezet rázott a gyulai férfi a rendőrökkel, akik megmentették az életét

Személyesen akarta megköszönni egy gyulai férfi azt, hogy a rendőrök a segítségére siettek, amikor autóvezetés közben rosszul lett.

Vezetés közben lett rosszul egy férfi július 31-én Gyulán, a Béke sugárúton. Autójával többször elhagyta a forgalmi sávját, és majdnem nekiütközött az előtte haladó autónak.

Ezt látta két gyulai rendőrjárőr, akik azonnal a férfi után indultak. Többszöri fény- és hangjelzés után sikerült megállítani a kocsit. A rendőrök azonnal látták, hogy a jármű vezetője rosszul van. A férfi nem volt teljesen eszméleténél, izzadt és remegett. Mentőt hívtak hozzá, majd a segítség megérkezéséig itatták és hűtötték. A kórházban megállapították, hogy a betegség, amelynek első tünetei gyorsan és intenzíven jelentkeztek nála, az életét is veszélyezteti.

Forrás: police.hu

Két hét kórházi kezelés után a férfi hazamehetett, és levelet írt a Gyulai Rendőrkapitányság vezetőjének. Kérte, hogy személyesen mondhasson köszönetet az őt megmentő két rendőrnek. A police.hu szívmelengető híre szerint a találkozás alkalmával a férfi elmondta, nagyon hálás a rendőrök figyelmességéért, szakszerű és emberséges intézkedéséért. Úgy gondolja, ha nem állítják meg időben, balesetet okozott volna, a gyors orvosi segítség pedig megmentette az életét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top