Életmód

Fucsovics Mártonnak elege lett, a Facebookon ment neki a Magyar Tenisz Szövetségnek

A legjobb magyar férfi teniszező úgy érzi, nem kap elég támogatást a Magyar Tenisz Szövetségtől.

A világranglista 40. helyén álló teniszező, Fucsovics Márton a Facebookon írt arról, mi a problémája a Magyar Tenisz Szövetséggel. Mint mondja, ezek miatt a régóta húzód problémák miatt nem tud megfelelően készülni a Davis Kupára, ahol csapatban versenyezne.

Kiálltam a társaimért, a csapatért, mert úgy tapasztaltam, a Szövetség nem adja meg azt az elismerést, amit az elért eredmények alapján megérdemelnek a fiúk és az őket felkészítő edzők. Jeleztem, nem biztosítottak a feltételek, nem megfelelő a légkör a további sikeres szerepléshez” – írja a bejegyzésben, hozzátéve, hogy a szövetség egyáltalán nem volt nyitott a párbeszédre. Arról is ír, hogy nem ért szót a jelenlegi szövetségi kapitánnyal, Köves Gáborral.

Fotó: Christof Stache / AFP

Jellemző a mostani hozzáállásra, hogy három héttel a csehek elleni sorsdöntő mérkőzés előtt még senki nem keresett meg a közelgő Davis-kupával kapcsolatban. Csak abból gondolom, hogy a Szövetség számít a játékomra, mert hetek óta velem népszerűsítik az eseményt. Nem szeretnék csalódást okozni senkinek, de nehezen tudom elképzelni, hogy pályára lépek a csehek ellen” – írja a sportoló.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top