nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
42 hetes terhesen biciklivel ment be szülni a kórházba az új-zélandi miniszter

42 hetes terhesen biciklivel ment be szülni a kórházba az új-zélandi miniszter

Julie Anne Genter azért bringázott a kórházba, hogy felvegyék a szülészeti osztályra, hiszen hamarosan babája születik.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Biciklivel tekert be a kórházba Új-Zéland nőügyi minisztere, hogy felvegyék a szülészeti osztályra. Julie Anne Genter már 42 hetes terhes, és hamarosan megszületik az első gyereke.

Erről maga a miniszter számolt be egy Instagramra kitett fotóval, miután megérkezett az aucklandi kórházhoz.

A 38 éves zöldpolitikus azt is elárulta, hogy gyönyörű vasárnap reggel volt egy kis bringázáshoz, és párjával azért tekertek, mert segítőiknek nem volt elég hely a kocsiban. Nagyon jó kedve lett a biciklizéstől, és az út nagy részén lejtőn lefelé haladtak.

Genter egyébként közlekedési miniszterhelyettes is, és a kerékpáros ügyek nagy támogatója. Fel van adva a lecke a világ minisztereinek és politikusainak, hogy ennél jobb példát mutassanak.

Mindez néhány héttel azután történt, hogy Új-Zéland miniszterelnöke, Jacinda Ardern világra hozta a gyerekét. A világ legfiatalabb miniszterelnöknője ezzel a második kormányfő lett a világon, aki hivatali ideje alatt gyermeket szült

(Guardian)

A szakértő válaszol! A nők többsége már találkozott intim és bőrgombás problémákkal, de sokan nincsenek tisztában a tünetekkel és a lehetséges gyógymódokkal. Legyen képben és tegye fel kérdéseit szakértőnknek!


Kérdeznék!

Megosztás Facebookon