Életmód

Saját szatyrokat vitt a bevásárláshoz, felszámolták neki

Nem is az összeg, hanem maga a gesztus volt felháborító...

Egy Jason Taylor nevű ausztrál férfi saját szatyrokkal ment bevásárolni a Woolworths szupermarketbe néhány napja. Amikor megnézte a pénztárnál kapott blokkot, szembesült vele, hogy minden egyes saját szatyra után felszámoltak neki 1 centet. Összesen 8 saját szatyor volt nála, ezek használata átszámítva 16 forintjába került. 

Nyilván nem is magán az összegen háborodott fel, hanem azon, hogy vajon milyen alapon kérnek pénzt az üzletben saját szatyrok használatáért

Miután a posztja felkerült a Facebookra, a szupermarketlánc is megszólalt az ügyben. Szóvivőjük úgy nyilatkozott, technikai hiba történt, ugyanis a cég nem csupán, hogy nem kér pénzt a saját szatyrok használatáért, de jutalompontokkal honorálja azt hűségprogramjában. Valószínűleg éppen ez okozhatta a zavart a rendszerben.

Elnézést kértek a vásárlótól, és azt tanácsolták, hasonló esetben forduljon az üzletvezetőhöz vagy az ügyfélszolgálathoz.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top