nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Ejtőernyős ugrással ünnepelte a 81 éves nő, hogy legyőzte a mellrákot

Ejtőernyős ugrással ünnepelte a 81 éves nő, hogy legyőzte a mellrákot

Margaret Mallt öt éve diagnosztizálták mellrákkal. Most úgy tűnik, sikerült felülkerekednie a betegségen.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A 81 éves bristoli nőnél, Margaret Mallnál öt éve diagnosztizáltak orvosai rosszindulatú mellrákot. Az idős asszony egy pillanatra sem zuhant össze a diagnózis hallatán, elszántan járt a kezelésekre, és küzdött a betegséggel. Most úgy tűnik, az asszonynak sikerült felülkerekednie a betegségen, a gyógyulás hírét pedig úgy ünnepelte meg, ahogy csak kevesen.

Az idős asszony ugyanis vállalkozott arra, hogy 4,5 kilométeres magasságból, tandemben kiugrik egy repülőgépből. „Amikor megkértem az orvosaimat, hogy engedélyezzék az ejtőernyős ugrást, azt gondolták, megőrültem. Nemet is mondtak” – idézi a brit Mirror című lap Margaretet.

Az idős nő szerencsére nem adta fel az álmát, tovább próbálkozott, és végül sikerült meggyőznie az orvosait is arról, hogy támogassák őt. „Sok olyan idős ember van, mint én, akik csak élni akarják az életüket, kicsit szórakozni és vadnak lenni” – mondta Margaret, aki már túl van az ejtőernyős ugráson, és azt mondja, leírhatatlan élmény volt.

A szakértő válaszol! A nők többsége már találkozott intim és bőrgombás problémákkal, de sokan nincsenek tisztában a tünetekkel és a lehetséges gyógymódokkal. Legyen képben és tegye fel kérdéseit szakértőnknek!


Kérdeznék!

Megosztás Facebookon