Életmód

71 évesen tetováltatott haldokló cicája emlékére

Íme a bizonyíték, hogy sosem késő kivarratni a testünket!

Csuklótetkót készíttetett az angliai Burnley-ben élő Lesley Holmes. A 71 éves nő egy mancsnyomatos szívet varratott a csuklójára házi kedvence, a 17 éves Twerpy emlékére. Az idős macska ugyanis súlyos májbeteg, gazdájának sajnos hamarosan el kell búcsúznia tőle.

Lesley úgy gondolta, hogy a csuklótetkó örökre emlékeztetni fogja nagy szőrű cicájára. A nyugdíjas asszonynak az elmúlt években már 12 macskája volt, de – mint mondja – Twerpy-vel nagyon különleges a kapcsolatuk.


Azért csináltattam a tetoválást, mert akartam valamit, ami Twerpyre emlékeztet. Minden barátnőm azt mondta, bolond vagyok, hogy kivarratom magam, sőt a családom is le akart beszélni róla. A lányom rá is kérdezett: anya, nem vagy túl öreg ahhoz, hogy tetkód legyen? Nem leszek fiatalabb, a macskám sem, úgyhogy eldöntöttem: megcsináltatom. Nem fájt nagyon, elégedett vagyok az eredménnyel” – mesélte Lesly, aki már a következő tetováláson gondolkodik.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top