nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Otthagyta az esküvőjét a vőlegény, hogy életet mentsen

Otthagyta az esküvőjét a vőlegény, hogy életet mentsen

A hős férfi az ünnepi nadrágjában vetette magát a tengerbe egy fuldokló miatt.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Az egykori tengerparti életmentő, Edwards letépte magáról az inget és beszalad a tengerbe az alabamai Orange Beachen, miután meghallotta egy szemtanútól, hogy valaki fuldoklik a vízben.

Feleségével, Cindy-vel éppen az esküvői fotózás közepette voltak a tengerparton, de neje egyáltalán nem esett kétségbe, hogy félbe kell hagyni, sőt inkább sürgette, hogy siessen megmenteni. Még azt is javasolta neki, hogy ne vesződjön az esküvői nadrág levételével, azzal csak múlik az idő, hagyja nyugodtan magán.


Mint Edwards utólag elmondta, nem habozott beugrani a tengerbe, de egy kegyetlen áramlat majdnem elkapta mentés közben, nem sokon múlt az élete. „Elkapott minket, alig tudtam a partra húzni, onnan már mások átvették, és segítettek. Láttam, ahogy szalad hozzám a nejem az esküvői ruhájában. Vérzett az orrom és figyelmeztetni akartam, hogy vigyázzon a ruhájára, nehogy összevérezzem, mert tudtam, mennyire fontos neki, nem akartam tönkretenni” – mesélte a férfi.

Ő is orvosi ellátásban részesült, akárcsak a kimentett úszó. Mint kiderült, egy Mississippiből való diák volt, aki túlment az úszásra kijelölt sáv határán.

Neje azóta nemcsak „férjemnek”, hanem „én hősöm”-nek is hívja Edwardst.

(via)

A szakértő válaszol! A nők többsége már találkozott intim és bőrgombás problémákkal, de sokan nincsenek tisztában a tünetekkel és a lehetséges gyógymódokkal. Legyen képben és tegye fel kérdéseit szakértőnknek!


Kérdeznék!

Megosztás Facebookon