Életmód

Cukiság! Ruhát készített kislányának apja szülőszobai ingéből

Tündéri öltözéket varrt a kreatív anyuka a kislányának, a DIY-ötlet nyomán pedig saját vállalkozást indított.

Egy New Hampshire-i anyuka különleges módját választotta az emlékőrzésnek. A 25 éves Carli Grant egy bájos ruhácskát készített 2 éves kislányának, Ameliának abból a kockás, hosszú ujjú ingből, amit a férje, Josh viselt a szülőszobában, amikor világra jött a gyerekük, és először kézbe vehette.

Azért is maradt meg az emlékeimben ez az ing, mert mondtam Joshnak, hogy készítse össze a kórházi táskáját, de nem tette, így ebben az ingben volt két napig” – mesélte az anyuka, aki második terhessége során kezdett el varrogatni. Túl költségesnek találta az új ruhák vásárlását, ezért elkezdte átalakítani azokat a ruhadarabokat, amiket már nem hordott a család.

Forrás: abcNews

Egyik nap megtalálta Josh kockás ingét. „Képtelen voltam eladományozni, valamit akartam vele kezdeni” – árulta el Carli, akinek a kezei közül pár órával később egy tündéri ruhácska került ki, Amelia számára.

Amikor a férje meglátta az átalakított ruhát, egyből azt javasolta nejének, hogy indítson egy vállalkozást. Carli így is tett. Pár hete beindította bizniszét: olyan ruhák átalakítását vállalja, amelyhez sok-sok emlék fűződik, az átalakítással pedig maradandóvá teszi. Az emberek máris imádják, hetente legalább 10 megrendelés fut be hozzá: szoknyákat, ruhácskákat, rövid overallokat készít gyerekeknek a családtagok korábbi ruhadarabjaiból, egy-egy átalakításárt pedig körülbelül 60 dollárt (átszámítva 17 ezer forintot) kér.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top