nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Csütörtök óta nincs víz Solymáron

Csütörtök óta nincs víz Solymáron

Vannak olyan területei a Pest megyei Solymárnak, ahol már legalább 12 órája nincs vízszolgáltatás. Pont a legnagyobb kánikulában keletkezett üzemzavar a rendszerben.
NLCafé
f Ajánlom

A Solymáronline szerint a polgármesteri hivatal szinte utoljára értesült arról, hogy Solymár magasabban fekvő részein nincs vízszolgáltatás már csütörtök óta.

A DMRV Zrt., a térség vízszolgáltatója közleményt adott ki az ügyben, amiben azt írják: a vízellátó rendszerben keletkezett üzemzavar miatt 2018. 08. 10-étől nyomáscsökkenés, az ivóvíz-szolgáltatás szüneteltetése várható Solymáron. A szolgáltató szerint a jelenséghez hozzájárul az is, hogy a kánikulában sokan most töltik csak fel a medencéiket, sokat locsolnak. Ez önmagában még nem okozna nyomáscsökkenést, viszont a Duna tartósan alacsony vízállása miatt jelentősen lecsökkent a társaság vízkivételi lehetősége.

Címlapkép: MTI-fotó, Máthé Zoltán

A szakértő válaszol! A nők többsége már találkozott intim és bőrgombás problémákkal, de sokan nincsenek tisztában a tünetekkel és a lehetséges gyógymódokkal. Legyen képben és tegye fel kérdéseit szakértőnknek!


Kérdeznék!

Megosztás Facebookon