nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Felállt a himnuszra a kerekesszékes kisfiú, minden erejét összeszedve – megható videó

Felállt a himnuszra a kerekesszékes kisfiú, minden erejét összeszedve – megható videó

Szívszorító, ahogy megmutatkozik ennek a 10 éves gyereknek a hazafisága.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A kerekesszékes Avery Price minden erejét beleadva, kezével a tolókocsija fogantyújába kapaszkodva állva hallgatta végig – apja mellett – az amerikai himnuszt a tennessee-i Putnam megyei vásáron.

Egy szemtanú mindezt felvette, és megosztotta a közösségi médiában. „Ez volt az egyik legmeghatóbb dolog, amit valaha láttam!” – kommentálta Leah Norris a videóját, melyet azóta már 96 ezren láttak.

A felvétel nyomán a Fox17 riportere kiderítette a kisfiú személyazonosságát, majd felkereste őt. Mint megtudta, Avery nagyon nehezen tudja használni a lábát, de mindenképpen állva akarta végighallgatni a himnuszt. „Rendszerint ülve szoktam meghallgatni, kezemet a szívemre téve, de legutóbb elhatároztam, hogy állva hallgatom meg. A hazámért álltam fel és azért, amiben hiszek” – nyilatkozta a kisfiú, akinek a nagyapja a légierőben szolgált, és ezért Avery mindig is nagy hazafi volt.


A netezők nem győznek betelni Avery tettével, csupa pozitív komment érkezett a videóra és a vele készült riportra: „Büszkeséggel tölt el, hogy láthattam”, „8 évig szolgáltam a légierőben, és tisztelgek e bátor fiatalember előtt, mert megmutatta, milyen egy igazi hazafi”.

(via)

A szakértő válaszol! A nők többsége már találkozott intim és bőrgombás problémákkal, de sokan nincsenek tisztában a tünetekkel és a lehetséges gyógymódokkal. Legyen képben és tegye fel kérdéseit szakértőnknek!


Kérdeznék!

Megosztás Facebookon